duminică, 16 ianuarie 2011

Credit ipotecar Prima Casa

Se pare ca bancile incep sa se dezmorteasca odata cu cresterea temperaturii peste limita normala a jumatatii lui ianuarie. De exemplu, Raiffeisen, a saptea banca locala dupa active, a pus in vitrina o oferta de credite ipotecare fara comision de analiza, valabila pana in luna martie.

Dupa cum informeaza si Ziarul financiar, Raiffeisen Bank ofera pana la sfarsitul lunii martie credite garantate cu ipoteca scutite de comisionul de analiza a dosarului, care se putea incadra intre 1,9% si 2,2% din suma imprumutata, in functie de tipul de credit acordat.

Oferta este destul de interesanta, ea incluzand atat credite pentru locuinta, credite de nevoi personale cu garantii sau creditele de refinantare.

credit ipotecar prima casa


Fara a face publicitate vreunei banci, trebuie sa remarcam ca este binevenita oferta, mai ales ca Premierul Emil Boc a anuntat la postul public de radio continuarea Programului Prima Casa : “Va fi un plafon de 200 milioane euro pentru continuarea programului si in 2011, iar dupa epuizare vom extinde programul”. Decizia oficiala va fi luata in sedinta de miercuri a Guvernului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu