sâmbătă, 6 aprilie 2013

Arhitectura pentru investitii profitabile

Anul acesta programul ipotecar de stimulare a investitiilor imobiliare nu se adreseaza in mod special celor au nevoie sa-si cumpere o locuinta – o casa sau un apartament – ci si investitorilor imobiliari interesati sa dezvolte ansambluri de case sau blocuri de locuinte noi, moderne, economice si practice.

Programul ipotecar « Prima Casa 2013 » dispune de un plafon total al garantiilor acordate de stat de aproximativ 385 milioane Euro, din care 200 milioane Euro sunt fonduri noi, iar 190 milioane Euro reprezinta plafonul reportat din 2012.

Biroul CUB Architecture ofera servicii de arhitectura complete pentru proiectarea completa de locuinte rezidentale, vile si case de vacanta dar si ansambluri rezidentiale de case sau blocuri de apartamente si garsoniere, cladiri de birouri si centre comerciale sau hale industriale si depozite. Puteti opta pentru pachete de sevicii complete si avantajoase pentru dezvoltatori si investitori privati, carora le ofera pe langa solutiile de proiectare de arhitectura si solutiile de business cele mai profitabile.

Pentru demararea unui proiect imobiliar, specialistii nostri realizeaza analize de fezabilitate sub toate aspectele, de la amplasarea potrivita pana la proiectarea eficienta si usor de valorificat in piata, servicii de consultanta imobiliara, studii de urbanism si expertize tehnice.

Un proiect de arhitectura moderna, flexibila si adaptata functionalitatilor stilului de viata contemporan este Black & White Residence Sibiu - un ansamblu rezidential cu 28 de apartamente de 2, 3 si 4 camere: « Pe un teren cu o suprafata de paroximativ 2000mp, in apropiata vecinatate a Aeroportului Sibiu, in drumul spre Alba Iulia, am propus o abordare alternativa peisajului construit, a unor locuinte rezidentiale care sa se integreze in peisaj, si care sa adopte o imagine moderna, contemporana. »

Un comentariu:

  1. Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere