vineri, 19 iulie 2013

Noua Lege a urbanismului

Noua Lege a urbanismului a fost publicata in Monitorul Oficial pe 10 iulie 2013 si are ca scop un plus de libertate de "miscare"pentru investitorii ce doresc sa dezvolte proiecte imobiliare de anvergura in centrele urbanistice si chiar in zone istorice protejate.

Informatiile prelaute de pe site-ul biroului de arhitectura CUB Architecture din Bucuresti ne lamuresc aspectele esentiale ale noii legi a urbanismului:

Dezvoltatorii imobiliari pot beneficia de derogari de la Planul Urbanistic General (PUG) pentru orice tip de imobil, si anume cresterea Coeficientului de Utilizare a Terenului (CUT) cu pana la maxim 20%. 

Investitorii privati vor putea acum sa initieze Planuri Urbanistice Zonale in zone unde se afla cladiri de patrimoniu, pentru modificarea Coeficientului de Utilizare al Terenului cu cel mult 20%. 

In cazul Planurilor Urbanistice de Detaliu, daca pana acum prin acestea puteau fi ajustate numai distantele cladirii fata de limitele laterale ale parcelei, prin noua lege a urbanismului se poate modifica si procentului de ocupare a terenului.


Un comentariu:

  1. Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere