duminică, 18 decembrie 2011

Reabilitare termica locuinte

Reabilitare termica - fonduri europene
Reabilitarea termica a blocurilor de locuinte este pe agenda de lucru a guvernului alaturi constructia de autostrazi in completarea coridorului 4 ca prioritati pentru anul 2012.

Primul pe lista de prioritati este insa proiectul de reabilitare termica a blocurilor de apartamente, cladiri de locuinte si case, pentru care guvernul solicita fonduri structurale de la Comisia Europeana.

Astfel, lucrarile de reabilitare din fonduri europene pentru apartamente si blocuri de locuinte vor incepe in mai 2012. Proiectele de reabilitare termica din fonduri europene sunt interesante si pentru ca ar putea misca putin domeniul constructiilor si activitatea specialistilor in auditare energetica.

Specialisti reabilitare termica
 In acest moment serviciile specialistilor care pot elibera certificate de performanta energetica si serviciile oferite de firme specializate in reabilitare termica a cladirilor si apartamentelor sunt putin sustinute si incurajate. Pe piata online, aceste servicii sunt slab reprezentate atat ca numar cat si sub aspectul informatiilor oferite, detalii si explicatii despre lucrarile necesare, durata de lucru sau preturi.

Daca reabilitarea termica se va face din fonduri europene, nu cred ca vom putea aduce un mester de la coltul strazii care se mai pricepe el sa dea cu mistria, este nevoie de firme certificate si autorizate.

optimizare Google - firme reabilitare termica

Specialist SEO

Pentru specialistii in domeniul constructiilor si reabilitarilor termice, cat si pentru auditorii in domeniul certificarii performantei energetice a cladirilor interesati de promovare pe internet, specialistii SEO de la Dezvoltare-site-seo.ro au solutii rapide si eficiente:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu