sâmbătă, 15 octombrie 2011

Targul Imobiliar National 2011

Targul Imobiliar National („tIMOn") 2011 se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, expozitia fiind deschisa pana duminica 15 octombrie, intre orele 10.00 si 20.00, iar intrarea va fi libera.

Este o ocazie pentru piata imobiliara sa mai ia o gura de aer si ceva sperante de revigorare, asa ca peste 100 de firme specializate in tranzactii imobiliare si dezvoltatori imobiliare din intreaga tara s-au imbracat de sarbatoare, au pus pe hartie pachete de oferte atractive si au venit la targ. In vitrina sunt "expuse" pentru vanzare peste 8.000 de locuinte noi si 5.000 de apartamente vechi

Fiecare propune reduceri de preturi pe cat il tine bugetul si criza financiara, dar si pachete ce includ parcari, mobila de bucatarie si electrocasnice sau "drive test" imobiliar. Reducerile de preturi pentru vanzarea de apartamente variaza de la 1.000 E pana la 28.000 E, iar facilitatile incluse in pretul apartamentului sunt tot variate.

O premiera in istoria targurilor imobiliare este adusa de cei de la BE IGLOO ROM SRL, agentie imobiliara axata pe tranzactiile cu apartamente noi in Bucuresti. Ei sar in ajutorul clientilor indecisi cu o aplicatie numita „HomeMatchMaker"care determina pe baza raspunsurilor la un chetionar caracteristicile apartamentului perfect pentru ei. O alta surpriza este „test drive"-ul: poti sa inchiriezi un apartament pe 2 ani, la finalul carora poti sa il cumperi.

Interesant este si concursul „Casa noua - viata noua", la care vor fi premiate cele mai haioase poze de familie postate de vizitatori pe un panou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu