luni, 31 octombrie 2011

Optimizare site-uri imobiliare

In aparenta fara legatura cu tematica blogului, in acest articol vom pune in discutie site-urile imobiliare, mai precis calitatea acestora. Lupta agentiilor imobiliare nu se duce doar pe teren, prin strategii diplomatice si convingatoare pentru atragerea de clienti decisi sa cumpere si de proprietari de apartamente care sa vanda la preturi avantajoase pentru ambele parti. 

Pana la acest pas, lupta incepe in mediul online, prin atragerea si gasirea ofertelor interesante si a increderii celui care vinde un imobil. Calitatea site-ului si a felului in care acesta prezinta ofertele imobiliare si serviciile necesare finalizarii unei tranzactii imobiliare sunt importante si pentru cei interesati sa cumpere un apartament sau o vila.

Site-urile imobiliare se dezvolta pe platforme cunoscute pentru magazine online si cataloage de oferte si produse sau pe platforme personalizate. Acestea trebuie sa fie corect optimizate atat pentru motoarele de cautare cat si pentru atragerea de trafic calificat.

Aici intervine specialistul SEO care, inaintea agentului imobiliar, analizeaza piata si concurenta in domeniul imobilar pentru a stabili o strategie puternica de optimizare si promovare online a serviciilor agentiei imobiliare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu